Jouw bezoek aan het orkest

Concertbezoek in coronatijd

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn alle concerten voor publiek in seizoen 2020/2021 geannuleerd. Heb je kaarten voor een van deze concerten, dan neemt de kassa van het Zuiderstrandtheater contact met je op over de verdere afwikkeling.

De onzekerheden van deze periode dagen ons uit om maximale flexibiliteit te zoeken. Zodra we weer voor jullie mogen spelen wordt de nieuwe, aangepaste programmering steeds per maand bekend gemaakt via deze website. Ook de kaartverkoop start maandelijks. In onze agenda vind je altijd de actuele programmering.

BESTELINFORMATIE

Op dit moment zijn alle concerten voor 2020/2021 geannuleerd en zijn alle concertlocaties in Den Haag gesloten voor publiek. Heb je kaarten voor een van deze concerten, dan neemt de kassa van het Zuiderstrandtheater contact met je op over de verdere afhandeling.

Heb je vragen over concerten, annuleringen of kaarten? Neem dan contact op met de kassa van het Zuiderstrandtheater. Dinsdag t/m vrijdag is onze kassa telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 18.00 uur. Wij helpen je graag verder via (070) 88 00 333 of kassa@zuiderstrandtheater.nl. Het bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek is op dit moment gesloten.

Doneer nu!

Wil je ons helpen om deze spannende tijd goed door te komen? Het Residentie Orkest kan niet zonder jouw steun!

Tarieven

In verband met corona zijn op dit moment geen losse kaarten in verkoop.

Door de aankomende verhuizing naar Amare gaan we later in de verkoop voor seizoen 2021/2022. Houd deze website dus in de gaten voor meer informatie. We kijken er naar uit je straks te kunnen verwelkomen in Amare!

KORTINGEN

Op dit moment zijn geen abonnementen in verkoop.

Door de aankomende verhuizing naar Amare gaan we later in de verkoop voor seizoen 2021/2022. Houd deze website dus in de gaten voor meer informatie. We kijken er naar uit je straks te kunnen verwelkomen in Amare!

Bereikbaarheid

Amare is vanaf medio 2021 hét nieuwe theater- en congrescentrum van Nederland. Met twee grote theaterzalen biedt Amare een zee aan ruimte voor concerten, voorstellingen, evenementen en congressen tot wel 4500 bezoekers.

Adres
Spui 150
2511 BM Den Haag

Het Zuiderstrandtheater is tot aan de zomer van 2021 de thuisbasis van het Residentie Orkest. Het Zuiderstrandtheater op Scheveningen biedt plaats aan bijna duizend bezoekers en heeft vijf foyers met prachtig uitzicht op de haven, de duinen en het strand. Het theater beschikt over parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Adres
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag

Het theater bevindt zich aan het einde van de Houtrustweg aan de rechterkant. Let op: Het parkeerterrein is alleen via de Kranenburgweg bereikbaar, niet via de Houtrustweg

Dé kamermuziek huiskamer van het Residentie Orkest. De Nieuwe Kerk is een kerkgebouw aan het Spui in het centrum van Den Haag. Na een grondige renovatie is de kerk omgetoverd tot een intieme plek om te genieten van prachtige concerten.

Adres

Nieuwe Kerk

Spui 175

2511 BM Den Haag

Geen Starter en Instrumententuin

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kan de Starter voorafgaand aan vrijdagavond- en zondagmiddagconcerten en de Instrumententuin na afloop van familieconcerten helaas niet doorgaan. Zodra de situatie het toelaat nemen we deze activiteiten weer op in onze programmering.

Veelgestelde vragen