Up close & Personal

Beethoven & Schubert 

Datum
Vrijdag 04 februari
Locatie
Nieuwe Kerk, Den Haag
Tickets
v.a. € 32
Musici
Dirigent en piano: Stefan Vladar
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus zijn wij helaas genoodzaakt dit concert te annuleren.

Mocht u kaarten voor dit concert hebben, dan neemt de kassa van Amare zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of het bespreekbureau van Amare.

--

Al op twintigjarige leeftijd won de Weense pianist Stefan Vladar het Internationale Beethoven Pianoconcours. Met die prestatie haalde hij destijds ook buiten Oostenrijk de kranten. Zijn Beethovenvertolkingen zijn niets minder dan legendarisch. 

Kom ze zelf beluisteren in de twee pianoconcerten die Vladar naar Den Haag brengt. De avond start met Beethovens heldhaftige Derde pianoconcert – een grootse symfonie. Met het populaire Vijfde pianoconcert, dat begint met het welbekende ‘noodlotsmotief’, wordt het concert afgesloten. Daar tussenin leidt Vladar ons door de meeslepende onvoltooide symfonie van het Weense genie Schubert. 

"Vladar speelt en dirigeert ongelooflijk expressief en gepassioneerd"

- Süddeutsche Zeitung

Stefan Vladar