Symphonic Junction

Residentie Orkest met Roos Meijer

29 november
  • 29 november | 20:15
Paard, Den Haag

Datum
Maandag 29 november
Start
20:15 uur
Tickets
€21

Zang
Roos Meijer
Verder naar Paard.nl

Songwriter en muzikant Roos Meijer is zo’n type dat je nodig hebt om de wereld te veranderen: getalenteerd, creatief en geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Voor het Residentie Orkest is dan ook de tijd rijp om dit jonge talent een podium te bieden.

Al van jongs af aan voelt Meijer de drang om zichzelf te uiten via muziek en woord. Ze leent haar muziek aan ongehoorde verhalen van mensen van over de hele wereld. Haar EP ‘Maktub’ ging over vluchtelingen en voor haar debuutalbum – te verwachten in november 2021 – liet zij zich inspireren door gesprekken die ze voerde met 'changemakers'; mensen die zich actief inzetten voor de maatschappij. Live laat ze grote indruk achter door haar dynamische set, bijzondere verhalen, onderscheidende schrijfstijl en pure performance. Voor deze speciale avond klinken haar nummers in een orkestrale versie. Verwacht melancholieke alt-folk die het hart raakt, en dat in een klassiek jasje.

"Angelic. In-depth. Revelry profound. Throws into the vacuous and injects a permanent beauty of dark and the glorious. Let’s love what Roos offers our souls."

- comeherefloyd