Corporate partners

Verbind u aan een van onze projecten

Uw voordelen

Het cultureel partnerschap met het Residentie Orkest geeft u diverse mogelijkheden om de betrokkenheid van kunst en cultuur voor het voetlicht te brengen. Daarnaast geven wij uw bedrijf de mogelijkheid om van verschillende marketingprivileges gebruik te maken. U kunt denken aan grote zichtbaarheid onder publiek, donateurs en partnerbedrijven, contentmarketing en unieke relatie-evenementen voor uw bedrijf. Wij geven graag samen met u hier invulling aan.

Symfonisch 

Wij bieden een muzikale belevenis van topkwaliteit met een avontuurlijk en dynamisch karakter. De muziek van het Residentie Orkest daagt uit, verrast en laat u genieten. Als symfonische partner draagt u bij aan de hoofdtaak van het orkest – prachtige concerten met de beste dirigenten en solisten voor iedereen in Den Haag en omgeving.

Educatie 

Jaarlijks participeren meer dan 40.000 kinderen, jongeren, volwassenen en amateurmusici in educatieve projecten, waarmee het Residentie Orkest dé aanjager is van muziekeducatie in Den Haag. Eén zo’n project is The Residents; de orkesten waarin kinderen uit zogenoemde krachtwijken de kans krijgen actief met muziek aan de slag te gaan. Als educatie partner maakt u het mogelijk dit maakt u het mogelijk dat wij meer kinderen kunnen bereiken met onze verschillende educatieve projecten.  

SYMPHONY 2030

Met SYMPHONY 2030 zetten we (klassieke) muziek actief in om alle inwoners in Den Haag te verbinden en te prikkelen. Samen met tientallen Haagse partners zetten we projecten op met thema’s als inclusie, welzijn, onderwijs en een leefbare, duurzame stad. SYMPHONY 2030 is gebaseerd op de mondiale agenda van de Verenigde Naties de wereld tot een betere plek te maken. Als maatschappelijke partner maakt u samen met ons Den Haag nog mooier.

Talentontwikkeling 

Het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium Den Haag investeren samen in de kweekvijver van talent en in de carrière van orkestleden. 

Als talent partner biedt u de toekomstige generatie musici carrièreperspectief en werkt u met ons aan de toekomst van het professionele symfonieorkest.

Neem contact op