Makkelijk via iDeal of QR-code

Doneer direct

Het Residentie Orkest is het orkest van, in, voor en vanuit Den Haag. Wij streven ernaar om alle inwoners en bezoekers van Den Haag te bereiken en verbinden met onze muziek. Juist in deze tijd is die verbintenis zo belangrijk – maar helaas ook minder vanzelfsprekend.

We gaan deze uitdaging – om op een nieuwe manier in contact te blijven met onze bezoekers, onze partners, onze stad – met frisse moed aan. Maar dat neemt niet weg dat gevolgen van deze crisis een langdurige impact zullen hebben op het Residentie Orkest.

Wilt u ons helpen om deze spannende tijd goed door te komen? Dat kan door middel van een eenmalige donatie via dit formulier. Mocht u het Residentie Orkest structureel willen steunen, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Doneren via een QR-code of iDeal-link?

Momenteel bezoek je de beta-versie van onze nieuwe website. We zijn druk aan het werk om hem helemaal perfect te krijgen, maar sommige functionaliteiten werken nog niet zoals we willen. Bijvoorbeeld het reguliere donatie formulier. Daarom maken we nu nog even gebruik van deze tijdelijke oplossing. De QR-code is gemaakt door onze bank (de Rabobank) en veilig om te gebruiken. Scan hem met de camera van je telefoon om een donatie te doen of klik hier om te betalen via iDeal.