Fonds Residentie Orkest

Schenken aan het Residentie Orkest

Het Residentie Orkest is al meer dan 115 jaar het orkest in Den Haag. De liefde voor symfonische muziek drijft ons om iedereen in deze stad te bereiken en inspireren met de mooiste muziek. Zonder de steun van ons publiek, Vrienden, donateurs en bedrijven hadden we dit nooit gekund. Uw steun maakt het mogelijk (symfonische) muziek uit te voeren op het allerhoogste niveau voor iedereen in Den Haag.

Dus niet alleen in de concertzaal, maar ook in verzorgingstehuizen, scholen en in de Haagse wijken. Helpt u mee onze artistieke, educatieve en maatschappelijke ambities te realiseren? Elke bijdrage, groot of klein, is heel erg welkom. Doneer, en ervaar hoe mooi geven kan klinken!

Het Fonds Residentie Orkest is opgericht met als doel om noodzakelijke financiële steun te bieden aan het Residentie Orkest Den Haag. Hiermee helpt het Fonds het Residentie Orkest in zijn streven om als (inter)nationaal orkest de mooiste (klassieke) muziek te spelen en daarmee ambassadeur te zijn voor de stad Den Haag.

Tegelijkertijd wil het Fonds bijdragen aan de doelstelling van het Residentie Orkest om door middel van zijn uitgebreide educatieve en maatschappelijke activiteiten er voor iedereen in de regio Den Haag te zijn.

"Met dit Fonds willen wij het Residentie Orkest nog meer activiteiten met een meerwaarde voor de samenleving laten ontplooien."

- Olaf Smits van Waesberghe, penningmeester

ANBI is voordeel voor u

Wij zijn door de Belastingdienst aangemerkt als een culturele ANBI. Dat betekent dat uw gift zonder aftrek van schenkbelasting ten goede komt aan het orkest.

U kunt op verschillende manieren een bijdrage doen aan Fonds Residentie Orkest.

Het Bestuur

Rob Perik

Voorzitter
rob@fondsresidentieorkest.nl

Olaf Smits van Waesberghe

Penningmeester
olaf@fondsresidentieorkest.nl

Miranda van Drie

secretaris
miranda.vandrie@residentieorkest.nl

Extra informatie