Gezocht:

Nieuwe Contrafagot

Vanwege het behalen van de pensioengerechtigde leeftijd van onze huidige contrafagot is het Residentie Orkest dringend op zoek naar een nieuw exemplaar. Wil jij ook van een volledig orkest kunnen blijven genieten? Solliciteer dan direct als donateur! Alleen met jouw hulp kunnen we een nieuwe contrafagot werven!

Over de contrafagot: 

De contrafagot is een echte spin in het web binnen het orkest. Met zijn octaaf lagere geluid dan zijn directe collega, de fagot, brengt hij diepte en warmte aan de orkestklank. Tijdens grote symfonische werken van onder anderen Beethoven, Mahler en Sjostakovitsj laat hij proactief van zich horen.  

Waarom deze zoektocht?  

De Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest bestaat 75 jaar en wil voor dit jubileum graag een cadeau aanbieden aan het orkest. Iets waar iedereen die naar het orkest luistert plezier van zal hebben!  

Doneer nu 

Een contrafagot kost – schrik niet – bijna €40.000,-. Daarom vragen we Vrienden en liefhebbers van het Residentie Orkest om bij te dragen aan dit cadeau. Iedere donatie is welkom via onderstaande link (iDeal) of op NL83 ABNA 0246 3557 86 t.n.v. Vrienden van het Residentie Orkest o.v.v. ‘jubileumcadeau’. 

Doneer makkelijk en snel via iDeal

Help ons aan een Contrafagot!

Doneer direct