Particulier Steunen

Zo mooi klinkt geven

Muziek voor altijd

Sinds 1904 is het Residentie Orkest hét orkest van Den Haag, de koninklijke stad aan zee. Hoe mooi is het als ook volgende generaties de kracht van klassieke muziek blijven ervaren en spelen? Dat is niet mogelijk zonder hulp van onze enthousiaste Vrienden en bezielde donateurs.

"Samen muziekmaken geeft me zo‘n fijn gevoel "

- Utkun, The Residents

Schenk aan het Residentie Orkest


De warme tonen van de hobo’s in de Negende van Dvorák, een trotse conservatoriumstudent met een eerste symfonie op zak en schaterlachende kinderen in de Haagse basisscholen: zo mooi klinkt geven. Stuk voor stuk mogelijk gemaakt door donateurs. Geef muziek door via het Residentie Orkest.

Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Muziek voor altijd

Laat ook de volgende generaties de kracht van muziek ervaren en neem het Residentie Orkest op in uw testament

Worden we Vrienden?

Met de steun van 1500 Vrienden staat het Residentie Orkest Den Haag sterk. De Vereniging Vrienden stelt zich ten doel de bloei van het Residentie Orkest te bevorderen en een goede relatie tussen het orkest en het publiek te bewerkstelligen. In de praktijk betekent dit dat Vrienden bijdragen aan de ontwikkeling van educatieve initiatieven, vernieuwende concertreeksen, en de aanschaf en het onderhoud van instrumenten. Zonder de Vrienden hadden sommige van deze projecten niet gerealiseerd kunnen worden. Het Residentie Orkest is daarom zeer dankbaar om te kunnen bouwen zo’n grote groep Vrienden. Lees verder...

Waarom Vriend worden?

  • Toegang tot leuke events
  • Ontmoet gelijkgestemnden
  • Steun het Residentie Orkest
  • Exclusieve kortingen

Maak dit mogelijk!

Jongeren maken impact op het podium met hun boodschap voor een mooiere wereld.
Stage Your Voice
Concerten van het Residentie Orkest in de wijken van Den Haag zodat iedereen de kans krijgt om van onze muziek te genieten.
RO in de wijk
Portiekmuziek brengt door middel van kleinschalige muzikale ontmoetingen mensen dichter bij elkaar.
Portiekmuziek
Onze musici gaan met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe waarvoor het niet vanzelfsprekend is om naar een concertzaal te gaan.
Appeltaartconcerten

Contact