Samen voor een mooier Den Haag

SYMPHONY 2030

Muziek kan alles: de zintuigen prikkelen, het brein activeren, het hart raken, innoveren en verbinden. Onder de vlag SYMPHONY 2030 verbindt het Residentie Orkest jong en oud, buurtbewoners en de stad met de kracht van muziek.

Zo verrast het orkest ouderen met Alzheimer tijdens Appeltaartconcerten, buurtbewoners met het Concert voor Transvaal en kinderen met hun eigen talenten in Stadsorkest The Residents. Hiermee wil het Residentie Orkest een betekenisvolle bijdrage leveren aan de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die uiterlijk in 2030 gerealiseerd moeten zijn. Met trouwe partners als Rabobank, Juliana Plaza en Stichting Buddy Netwerk of jongeren uit de Haagse wijken merken we wat muziek kan doen om de stad en de wereld een beetje mooier te maken.

Onze projecten in de stad

Hét orkest waar basisschoolleerlingen uit heel Den Haag aan kunnen meedoen.
Stadsorkest The Residents
Jongeren maken impact op het podium met hun boodschap voor een mooiere wereld.
Stage Your Voice
Wij brengen muziek de Haagse wijken in.
Stadssessies
Concerten van het Residentie Orkest in de wijken van Den Haag zodat iedereen de kans krijgt om van onze muziek te genieten.
RO in de wijk
Notes, Beats & Bars realiseert een spannende uitwisseling tussen rap en klassieke muziek, inspelend op zeer actuele thematiek.
Notes, Beats & Bars

Partners maken het mogelijk

Hoewel SYMPHONY 2030 een initiatief is van het Residentie Orkest, zijn het uiteindelijk de partners en deelnemers die het tot een succes maken. Partners die zich graag onderscheiden van de rest door hun steentje bij te dragen. Door bijvoorbeeld Haagse jongeren de kans te geven om hun stem op een creatieve manier te laten horen tijdens Stage Your Voice. Of door eenzame buurtbewoners bij elkaar te brengen met Portiekmuziek.

Het Residentie Orkest is maar wat trots op het groeiende netwerk van bezielde partners. Regelmatig organiseren we partnersessies, waarin we samen met deze partners brainstormen over hoe we eenzaamheid, kansenongelijkheid en armoede met muziek kunnen bestrijden.

Samen Den Haag mooier maken?

Samen zetten we muziek in om Den Haag nog mooier te maken. Wil jij dat ook? We kunnen je enthousiasme, ideeën en financiële hulp goed gebruiken. Neem contact op met Sanne en meld je aan als partner.

Neem contact op

Rabobank regio Den Haag is de corporate partner van SYMPHONY 2030