Door dik en dun 

Vrienden van het Residentie Orkest 

Gaat uw hart sneller kloppen van klassieke muziek en het Residentie Orkest Den Haag? Word dan Vriend! Samen met ruim 1500 andere liefhebbers maakt u de artistieke ambities en educatieve projecten van het orkest mogelijk. U bent al Vriend vanaf 50 euro per seizoen. 

Van vloeiende violen en bombastische paukslagen, het Residentie Orkest speelt de golven in de zee en slaat de Haagse tongval in de zalen. Muziek kan alles. Mensen tot in hun kern raken, wijken verbinden en een gesprek op gang brengen. Voor Den Haag, in Den Haag en met alle inwoners van de stad.

Maar: dat kunnen we niet alleen. Onze Vrienden zijn heel belangrijk voor ons. Dankzij uw steun kan het orkest verschillende artistieke, educatieve en maatschappelijke projecten realiseren.

Voordelen voor onze Vrienden

  • Voorrang op kaartverkoop
  • Maandelijkse Vriendennieuwsbrief
  • Speciaal activiteitenprogramma
  • Zomerconcert, exclusief voor Gouden en Platina Vrienden
  • Aanwezigheid bij feestelijk concert voor Platina Vrienden

"De Vrienden zijn een onmisbaar deel van onze grote orkest-familie. We voelen ons ontzettend gesteund door de Vrienden. En het is altijd leuk om bekende gezichten te zien en een praatje te maken!"

- Miriam Kirby, cellist

Ontdek wat Vriendschap kan doen

Compositiestudenten hebben namens het Residentie Orkest een compositieopdracht gekregen naar aanleiding van indrukwekkende One Minute Symphony.
Compositieopdracht jong talent
Divali, ook bekend als het Lichtjesfeest, is een Hindoestaans feest. Het Residentie Orkest maakt met trots deel uit van het Divali-concert in de Nieuwe Kerk.
Divali-concert
Het dirigeerproject is onderdeel van onze lange leerlijn Ontdek het Orkest. Dit is een driejarig muziektraject voor basisschoolleerlingen, dat het Residentie Orkest samen met KOO organiseert.
Ontdek het Orkest: dirigeerproject

Vrienden maken impact

Elk jaar steunen de Vrienden verschillende projecten van het Residentie Orkest. We zijn trots dat we zoveel veelzijdige projecten mogelijk kunnen maken. Lees hier meer over de projecten die in het verleden zijn gesteund.

Deel uitmaken van de Vrienden? Bekijk de mogelijkheden

Neem contact op

Algemene informatie