Bij jou in de klas

Musicus op bezoek

\
Onderwijsniveau
groep 1 t m 8
Eigenschappen
workshop
Op school - 1 x 60 minuten - Prijs: 65 euro per klas

Tijdens deze workshop leren de leerlingen op een interactieve manier Het Residentie Orkest kennen. Een van onze musici komt op bezoek in de klas om te vertellen over hoe het is om te spelen in zo’n groot orkest. De musicus neemt de leerlingen mee langs de verschillende groepen instrumenten en laat horen hoe hun eigen instrument klinkt. Leerlingen krijgen uitgebreid de tijd om de musicus vragen te stellen.

Combineren kan!

Wist je dat het mogelijk is om de les te combineren met andere educatieve activiteiten van ons? Je kunt op die manier een opeenvolging van activiteiten door één of meerdere leerjaren van de school maken. Bijvoorbeeld: een les voorafgaand aan het bezoeken van een voorstelling van het orkest, waarbij de musicus ook in kan gaan op wat er tijdens de voorstelling gaat gebeuren. Of een musicus in de klas in de onderbouw, een bezoek aan een voorstelling met de middenbouw en een bezoek aan de repetitie van het orkest in de bovenbouw. Geef aan of je extra wensen hebt in ons boekingsformulier. We denken graag mee.

"Het zijn boefjes, maar je ziet dat ze het hartstikke leuk vinden. Dit is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!"

- MEESTER AAD

Boek deze workshop!

Wil jij een musicus in de Klas? Doe een vrijblijvende aanvraag via ons formulier.

Vraag workshop aan

Neem contact op