Zakelijk steunen

Daar zit muziek in

Steun muziek

Draag als bedrijf structureel bij aan het orkest. Sluit je bijvoorbeeld aan bij de Business Circle van het Residentie Orkest. Zo steunt jouw organisatie ons orkest én breiden jij en je collega’s je netwerk uit. Liever structureel bijdragen en aansluiten als Corporate Partner? Ook dat is mogelijk. 

Ik wil mijn bedrijf verbinden aan het Residentie Orkest. 

Daar zijn we blij mee! Hieronder vertellen we hoe dat kan.

Business Circle

Een uniek Haags icoon steunen en tegelijkertijd interessante zakelijke contacten opdoen? Word lid van de Business Circle van het Residentie Orkest.

"Goed georganiseerde en bijzondere bijeenkomsten, een relevant netwerk en prachtige muziek. Wat wil je nog meer?"

- Peter Arensman, Algemeen Directeur BAS Consultancy

Word lid van de Business Circle

De Business Circle van het Residentie Orkest is een dynamische ontmoetingsplek voor zakelijk, internationaal en diplomatiek Den Haag. Als lid van de Business Circle sta je dichter bij het Residentie Orkest en krijg je een kijkje achter de schermen. Een lidmaatschap begint vanaf €1.500 per jaar.

Wat krijg ik als lid van Business Circle?

Ontvang elk seizoen drie keer uitnodigingen voor exclusieve muzikale netwerkbijeenkomsten. Geniet van de mooiste livemuziek en ontmoet inspirerende sprekers, dirigenten, musici en de overige leden van de Business Circle. Een mooie gelegenheid om jouw netwerk te vergroten of te versterken.


Profiteer naast bijeenkomsten van:

  • twee concertbezoeken inclusief een genodigde;

  • extra voordeel op concerten en speciale arrangementen;

  • een persoonlijk aanspreekpunt bij het Residentie Orkest;

  • logovermelding op de website.

De leden van de Business Circle zijn onze ambassadeurs. Zij geloven in het belang van het Residentie Orkest voor Den Haag. Ook aansluiten bij dit bijzondere netwerk?

Word nu lid

  • Exclusieve muzikale netwerkevents
  • Kijkje achter de schermen
  • Voordelig naar concerten

Corporate Partners

Het Residentie Orkest is een van de toporkesten van Nederland, passend bij een stad met de omvang en uitstraling van Den Haag. Al meer dan 115 jaar drijft de liefde voor symfonische muziek ons om iedereen in de stad te bereiken en inspireren met de mooiste muziek. Daarnaast spelen wij ook regelmatig op gerenommeerde podia elders in het land zoals bijvoorbeeld De Nationale Opera en het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam en TivoliVredenburg in Utrecht.

Dankzij de bijdrage van en samenwerking met onze corporate partners kunnen wij onze symfonische, educatieve en maatschappelijke ambities verwezenlijken.

Uw voordelen

Het cultureel partnerschap met het Residentie Orkest geeft u diverse mogelijkheden om de betrokkenheid van kunst en cultuur voor het voetlicht te brengen. Daarnaast geven wij uw bedrijf de mogelijkheid om van verschillende marketingprivileges gebruik te maken. U kunt denken aan grote zichtbaarheid onder publiek, donateurs en partnerbedrijven, contentmarketing en unieke relatie-evenementen voor uw bedrijf. Wij geven graag samen met u hier invulling aan.

Deze projecten profiteren mee

Jongeren maken impact op het podium met hun boodschap voor een mooiere wereld.
Stage Your Voice
Portiekmuziek brengt door middel van kleinschalige muzikale ontmoetingen mensen dichter bij elkaar.
Portiekmuziek
Onze musici gaan met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe waarvoor het niet vanzelfsprekend is om naar een concertzaal te gaan.
Appeltaartconcerten
Concerten van het Residentie Orkest in de wijken van Den Haag zodat iedereen de kans krijgt om van onze muziek te genieten.
RO in de wijk
Hét orkest waar basisschoolleerlingen uit heel Den Haag aan kunnen meedoen.
Stadsorkest The Residents
In dit project gaan compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium de straat op voor inspiratie om een symfonie van één minuut te schrijven.
One Minute Symphony XL

Word corporate partner

  • Zichtbaarheid onder een groot publiek
  • Betrokken bij het culturele hart van Den Haag
  • Maak het verschil in de stad

Contact